opstart.png

Opstart

Als startende ondernemer wilt u ongetwijfeld vol enthousiasme aan uw zaak beginnen. Wij begeleiden u in dit proces zodat we vermijden dat er in een later stadium boekhoudkundige of fiscale problemen opduiken. 

Lees meer

Administratieve begeleiding

Wanneer u ondernemerschap zegt, zegt u administratie. Niet de meest favoriete taak maar wel onontbeerlijk voor een vlotte werking. Lig er niet meer van wakker, wij nemen het graag van u over.

Lees meer

 
boekhouding.png

Boekhouding

Wij verzorgen de boekhouding van eenmanszaken, vennootschappen en VZW’s, zowel extern bij de klant als intern bij ons op kantoor. Door het gebruik van een online boekhoudpakket zijn we niet plaatsgebonden en kan u er als klant eventueel ook voor kiezen om uw boekhouding geheel of gedeeltelijk zelf te verwerken. 

Lees meer

Office22kopie.png

Fiscaliteit

Wij helpen u graag verder met alles inzake BTW aangiften, personenbelasting en vennootschapsbelasting. Al deze zaken spelen een belangrijke rol in het bedrijfsleven. Wij helpen u bij het indienen van correcte aangiftes, informeren u over de veranderingen in het fiscale landschap en begeleiden u bij eventuele fiscale controles. 

Lees meer